Colours by Materia

Flexibilitet är centralt för oss. Därför har vi alltid erbjudit möjligheten att anpassa våra produkter i materialval och färg. Nytt för i år är att vi nu genom konceptet Colours by Materia, CbM, erbjuder åtta olika färger som standard, till fyra av våra produkter. Rosa, rödorange, stormblå, grön, vit, grå, mörkgrå och svart är kulörer som är noga utvalda för att upplevas lika aktuella idag som framåt i tiden.

CbM speglar Materias identitet och urvalet har gjorts tillsammans med några av Sveriges mest framstående arkitekter. Färgerna matchar också varandra vilket gör det enkelt att kombinera olika färger inom skalan. Produkterna som har CbM som standard är Neo Lite barpall, stol och karmstol samt Pax stol, pallen Motus och soffan Crest. Neo Lite och Pax får en helt monokrom känsla, där stolens formsprutade plastskal och stativ har samma kulör. För Motus och Crest, som har klädsel i tyg eller läder, är det stativet som får kulören.

Produkterna som har CbM som standard är: Alto fåtölj/soffa, Anagram stol/karmstol, Crest fåtölj/soffa/bord, Motus pall, Neo Lite barpall/ stol/karmstol/fåtölj, Pax stol, Today dagbädd, Uni bord, Vagabond bord, Vagabond Duo bord.