Höstnyheter 2020

ANAGRAM barpall
Anagram-familjen utökas med en stapelbar barpall i två höjder, 630 och 780 mm. Precis som för Anagram stol/karmstol är sits och rygg antingen av trä eller formsprutad plast i CbM*, oklädd, med klädd sits alt. helklädd. De genomgående pressgjutna infästningsknapparna av aluminium följer stativets färg. Benen går upp i en slinga bakom ryggbrickan och erbjuder ett elegant handtag, som gör den lätt att lyfta och flytta. Ett fotstag ger ett praktiskt stöd. Stativ i krom eller CbM* pulverlack.

*CbM = beige, senapsgul, rosa, rödorange, vinröd, stormblå, grön, grå, mörkgrå, svart, vit

 

ROCCA pall
Den unika pallen Rocca lanseras nu i ytterligare en sitthöjd, 615 mm, som passar till 900 mm höga bord. Rocca har en lekfull formgivning som hjälper kroppen att hålla sig aktiv. Ringen ger möjlighet till rörelse och sitsen är bekväm. Tillsammans blir det en helhet som samspelar. Rocca pall är en annorlunda möbel som är lätt att bära med sig på aktivitetsbaserade mötesplatser. Stativ i krom eller CbM* pulverlack.

*CbM = beige, senapsgul, rosa, rödorange, vinröd, stormblå, grön, grå, mörkgrå, svart, vit

 

VAGABOND OFFICE KIT tillbehör
Dekorativa och praktiska lådor i två storlekar samt pennställ, är nya tillbehör som kan användas tillsammans som en enhet ställda i varandra alt. som solitärer. På Vagabond Project placeras de i den infällda tillbehörslådan, men kan även ställas på valfritt bord. Välj Vagabond Office Kit i en färg eller blanda CbM* färgerna enl. önskemål. För förvaring av exempelvis block, böcker, gem och pennor.

*CbM = beige, senapsgul, rosa, rödorange, vinröd, stormblå, grön, grå, mörkgrå, svart, vit

 

TOTAL stolsvagn
En praktisk specialdesignad stolsvagn som fungerar till följande stolar/karmstolar i Materias sortiment; Adam, Anagram, Mayflower, Neo Lite, Stack och Stack+. Staplar som mest 15 st. Stativ i svart pulverlack. Stora hjul underlättar vid förflyttning och låses vid behov.