Lansering Oas modulsoffa

Slappna av en stund. Arbeta koncentrerat i lugn och ro. Sitt och småprata medan du laddar datorn eller telefonen. Det är några av de möjligheter som den mångfacetterade modulsoffan Oas erbjuder.

Oas är en generös och flexibel modulsoffa som inbjuder till kreativitet. Denna otraditionella arbetsplats har den traditionella arbetsplatsens egenskaper, såsom skrivskiva för laptop, personlig förvaring, samt nära till eluttag. Det böljande, mjuka formspråket är genomgående i seriens alla delar. När det kommer till materialval och tillverkningsmetoder är vi kompromisslösa. Ett av våra mål är att alla produkter som innehåller trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, certifierat enligt FSC® (Forest Stewardship Council). Denna gång har vi tagit ytterligare ett steg mot våra hållbarhetsmål och använder det REDcert2-certifierade formgjutna PUR-skummet PurFlex® Biomass Balance. Det är ett material som bidrar till att sänka den fossila användningen samtidigt som det också sänker koldioxidutsläppet.

Modulsoffan kan konfigureras efter eget önskemål och har ett bekvämt sittande som passar i många olika miljöer exempelvis kontor, receptioner och gallerior. Oas fungerar även som en exklusiv loungesoffa till hotell och foajéer.

Design Fredrik Mattson

Läs mer om Oas här