Utvärdering av Materias pall Motus

Vi blir glada över att få feedback från våra kunder och vi uppskattar verkligen den tid grundskolläraren Eleonor Holm la ner på att skriva denna detaljerade utvärdering av Motus pall.

Sedan ett år tillbaka använder jag som lärare Materias pall dagligen i min undervisning.

Pallen är lätt att lyfta samt smidig och enkel att förflytta sig med i klassrummet, även vid trånga utrymmen som mellan elevernas bänkar. Den är bekväm att sitta på och pallens sitthöjd hjälper till att hålla en god ergonomisk hållning, vilken annars är svårt att bibehålla på en vanlig stol eller pall.
Tack vare designen med fotstaget under pallen kan man lätt variera position på sina ben (genom att t.ex. vila en fot eller bägge på staget) vilket är både bekvämt och varierande för kroppen.
Sitsen är inte bara snygg att se på med dess mjuka form, den håller sig dessutom fräsch och är helt utan förslitning trots daglig och intensiv användning.

Jag vill varmt rekommendera denna produkt, både för personer med ett arbete som kräver flexibilitet och snabbhet i rörelsemönstret samt även för stillasittande arbete (t ex kontor) då den ger en god ergonomisk hållning och håller kroppen i rörelse.

Efter över 20 års undervisning med användning av olika former av pallar, kuddar, yogabollar och stolar vill jag idag inte använda någon annan sittmöbel än denna i min dagliga undervisning.

Eleonor Holm,
Grundskollärare